GO Sportkaravaan

De GO Sportkaravaan ‘zomer editie’ is een initiatief van Sportteam GO in samenwerking met stichting ZIJN GO en heeft Bounce en More als partner en leverancier. Na het succes van de 1e editie in 2020 is het nu tijd om dit succes te gaan evenaren of misschien zelfs te overtreffen . Ontwikkeld tijdens de Covid-19 pandemie waarbij kinderen niet naar hun sportclubs konden om te trainen/spelen en ook op vakantie gaan voor weinig kinderen was weggelegd, is het idee ontstaan om met een rondreizende karavaan langs de dorpskernen van Goeree Overflakkee te trekken zodat er in deze lastige tijd toch in sport-en beweeg aanbod kan worden voorzien. Kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar kunnen gratis meedoen aan Lasergamen, Panna-en Bubble voetbal, Shoot-out en er is een opblaasbare hindernisbaan. Voor de allerkleinsten is er een ‘kids corner’. In tegenstelling tot de vorige editie waarbij we op openbare plekken in de buitenruimte waren te vinden, bezoeken we nu de plaatselijke voetbalclubs met bijbehorende  faciliteiten. Stroom en toiletten zijn voorhanden en iedereen is welkom.

Kijk op de flyer wanneer we in jouw dorp zijn en Inschrijf je in via www.gosportencultuur.nl