Wat is uw favoriete ommetje

Wandelen is populair in coronatijden. Er zijn zelfs apps, zoals van de Hartstichting, om het bewegen in de buitenruimte te stimuleren. Een wandeling maken is immers een bezigheid die goed is voor je lijf
én, volgens neuropsycholoog Erik Scherder, je hersens. Bovendien geeft het in tijden van beperkte mogelijkheden structuur aan de dag: even een frisse neus halen na een paar uur achter het beeldscherm. Vooral korte wandelingen van huis uit zijn erg populair.

De dorpsraad van Dirksland is benieuwd naar uw favoriete ommetje. U kunt uw ommetje inzenden via de website of de facebookpagina van de dorpsraad.

Vermeld in ieder geval de route, bijvoorbeeld door middel van een screenshot, een tekening op een kaartje of uitgeschreven in een rijtje straatnamen. Vermeld daarnaast de reden waarom dat zo’n fijne route is om te lopen. En eventueel suggesties om de route te verbeteren. Inzenden kan tot 30 april 2021.

Er valt ook wat te verdienen. Want de dorpsraad stelt waardebonnen beschikbaar voor de drie leukste inzendingen. Deze bonnen – van 25, 15 en 10 euro – zijn te besteden bij middenstanders in Dirksland. Bovendien vermeldt de dorpsraad de winnende ommetjes in de nieuwsbrief die komend najaar verschijnt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u met uw favoriete ommetje andere Dirkslanders in beweging brengt…

  U kunt hier ook het zelf gemaakte screenshot, tekening of foto uploaden (vermeld wel uw naam en email adres hierop)

  Bestanden Uploaden
   

   

   

  Copyright © 2021 Dorpsraad Dirksland